اين مطلب چکيده تحقيق چندين هفته اي ما راجب بايدها و نبايد هاي يک رزومه زبان انگليسي در کشورهاي مختلف (مطابق آخرين تغييرات تا ابتداي سال 2020) مي باشد. روشهاي مختلفي راجب رزومه نويسي خوانده ايد ولي در اين مطلب 14 موضوعي که حتما بايد در رزومه انگليسي تان براي دانشگاه، موسسه، شرکت و … در خارج از کشور ارسال مي کنيد را ياد مي گيريد.
شما بايد همه چيز را درمورد حرفه خود مشخص کنيد. توجه کنيد که رزومه شما نبايد بيش از دو صفحه باشد. شايد دليل نگراني تازه فارغ التحصيلان و يا کسانيکه پس از سالها کار و فعاليت قصد دارند زمينه شغلي خود را تغيير دهند اين باشد که نميدانند چه مواردي را در رزومه خود بگنجانند و چه مواردي را حذف کنند. در يک مقاله نميتوان به تمام مواردي که بايد در يک رزومه گنجانده شود پرداخت. اين فهرست خلاصهاي از موارد مهم را به شما ارائه خواهد کرد.
1- مراقب طول رزومه خود باشيد
اگر به تازگي فارع التحصيل شدهايد و يا سابقه کاري زير 10 سال داريد رزومه خود را در يک صفحه خلاصه کنيد. اگر چندين بار شغل خود را تغيير دادهايد يا شغل شما نياز به مهارتهاي زيادي دارد، ممکن است رزومه شما در دو صفحه جاي بگيرد.
2- به ساختار يا فرم رزومه توجه کنيد
آيا ميدانستيد که هميشه لازم نيست سابقه شغلي خود را به ترتيب زماني گزارش دهيد؟ به غير از رزومههاي ترتيبي دو نوع رزومه ديگر نيز وجود دارند: ترکيبي و مهارت محور که البته هر يک مزايا و معايب خاص خود را دارند.
رزومههاي مهارت محور در اکثر موارد، به کسانيکه قصد تغيير شغل دارند و يا داراي سوابق شغلي زيادي هستند توصيه ميشوند. درحاليکه رزومههاي ترکيبي، به مديران ارشد و مديراني که تاريخچه شغلي طولاني و يا دستاوردهاي متفاوتي دارند که لازم است در کنار يکديگر دستهبندي شوند، توصيه ميشوند.
3- فونت و اندازه رزومه را با دقت انتخاب کنيد
براي نگارش رزومه به هيچ وجه از فونت 9 استفاده نکنيد زيرا بسيار ريز است. به علاوه از فونتهاي فانتزي که مخصوص کارتهاي عروسي هستند خودداري کنيد. براي رزومه فونتهاي استاندارد و قابل خواندن مناسب هستند. براي کاغذ A4 از فونت 12 و براي A3 از فونت 14 استفاده کنيد. معمولا اندازه يک رزومه را در حد کاغذ A4 (حدود 21 در 29 سانت) مي گيرند.
...
ادامه مطلب را در لينک اصلي زير بخوانيد:
No comments:
Post a Comment